عنوان البحث | ملخص البحث | Research Abstract |
تعظيم الإستفادة من عباد الشمس ومنتجاته الثانوية | | |
تدوير مخلفات مصانع الأغذية | | |
تركيبات من زيت النخيل للتحمير | | |
خلطات زيوت التحمير | | |
تأثير المسلى والشورتنج على الصحة | | |
خلط وأسترة زيت بذرة القطن ومنتجات النخيل | | |
تدعيم المكرونة بالمغذيات | | |
تحضير سناكس عالي البروتين والفيتامينات | | |
DURUM WHEAT PREPARATION AND EVALUATION
FOR PASTA PRODUCTION | | ABSTRACT The objective of this study was to develop newer varieties of pasta with improved nutritional quality produced by using wheat durum semolina as a base plus the addition of different durum wheat milling fractions compared with past |
PREPARATION OF DIFFERENT OIL BLENDS FOR FRYING | | ABSTRACT:
Due to inadequate production of edible oils in Egypt, importation is necessary to meet the demand. Cottonseed oil (CSO), Soybean oil (SBO), Sunflower oil (SFO), and palm olein (PO) are consumed in the refined form and used for s |